Welkom bij My Routeplanner, uw eenvoudige routeplanner met Google Maps. Lees meer...

Probeer My Routeplanner

Super Bestemmingen om Belgie te Ontdekken door My Routeplanner

Reis je graag met jouw auto? Heb je inspiratie nodig om prettige bestemmingen te vinden? We bieden een aantal mogelijke bestemmingen aan (in Vlaanderen, Wallonie, Belgische Steden, Buurlanden en Minder Bekende Plekken), met een korte beschrijving voor elk bestemming. Gebruik ons routeplanner om dan jouw wegbeschrijving naar die plaats te vinden. Wij hopen dat je het zal genieten. We zullen steeds meer bestemmingen toevoegen met meer nauwkeurige informatie per bestemming. Aarzel niet om gebruik te maken van het contactformulier om jouw eigen suggesties te maken.

Heb je My Routeplanner nuttig gevonden?

Deel My Routeplanner met je vrienden op Facebook.

Het is tijd om uw auto te vervangen door car-sharing, korte termijn verhuur en zelfrijdende auto's ....

Moe van een auto te moeten kopen, onderhouden, verzekeren en wat nog met uw auto? Het antwoord is hier: Moet ik mijn auto vervangen met car-sharing, verhuur en zelfrijdende auto's?

Of ontdek andere bladzijden op My Routeplanner.

My Routeplanner.be Belgiƫ biedt u een duidelijke online wegbeschrijving applicatie. Bovendien zal je op myrouteplanner.be ook lokaal nieuws, verkeersinformatie, en bestemmingsadvies vinden. Herontdek met ons Vlaanderen, Wallonie, onze buurlanden en een heleboel minder bekende plekken. Gebruik dan onze routeplanner om jouw routebeschrijving te berekenen. En als je liever met een autonavigatie of GPS systeem zou willen reizen? Geen probleem, MY ROUTEPLANNER besteed een volledige sectie aan autonavigatie systemen om je helpen kiezen.