Welkom bij My Routeplanner, uw eenvoudige routeplanner met Google Maps. Lees meer...

Probeer My Routeplanner

Bestemmingen in Belgische steden dankzij My Routeplanner

GENT

Gent is een oude middeleeuwse stad tussen de Schelde en de Leie. Gent heeft zijn pittoreske en oorspronkelijke karakter behouden. Je vindt daar een verbluffend rijke culturele leven met veel musea. Gent is zeker een bestemming voor degenen die graag verrassen willen worden!

DINANT

Dinant is een stad gelegen in de provincie Namen. Het is gebouwd op de rechteroever van de Maas, 90 km ten zuiden van Brussel, 25 km van Namen. Je kan de Maasvallei, vele monumenten, en de grotten van de Mont-Fat bezoeken. Veel riviercruises worden georganiseerd vanuit de stad Copers. Bovendien organiseert de stads-en cultureel centrum vaak muzikale evenementen in het kader van de saxofoon: Internationale Adolphe Sax, wedstrijd voor jonge saxofonisten, Days harmonieen, Fokken van saxofonisten, saxofoon zondagen, jazz concerten, maar ook … klassieke concerten op het Festival van de Maas die elk jaar in de stad en in de regio wordt gehouden.

LUIK - LIEGE

Bezoek het grootste kersdorp van Belgie met mer dan 190 kleurige en verlichte chalets tussen 30 november en 30 december 2008. In navolging van oude Duitse kerstmarkt tradities creert het kerstdorp in het hartje van de stad Luik een bijzonder magische sfeer die eigen is aan Kerstmis.

Heb je My Routeplanner nuttig gevonden?

Deel My Routeplanner met je vrienden op Facebook.

Het is tijd om uw auto te vervangen door car-sharing, korte termijn verhuur en zelfrijdende auto's ....

Moe van een auto te moeten kopen, onderhouden, verzekeren en wat nog met uw auto? Het antwoord is hier: Moet ik mijn auto vervangen met car-sharing, verhuur en zelfrijdende auto's?

Of ontdek andere bladzijden op My Routeplanner.

My Routeplanner.be Belgiƫ biedt u een duidelijke online wegbeschrijving applicatie. Bovendien zal je op myrouteplanner.be ook lokaal nieuws, verkeersinformatie, en bestemmingsadvies vinden. Herontdek met ons Vlaanderen, Wallonie, onze buurlanden en een heleboel minder bekende plekken. Gebruik dan onze routeplanner om jouw routebeschrijving te berekenen. En als je liever met een autonavigatie of GPS systeem zou willen reizen? Geen probleem, MY ROUTEPLANNER besteed een volledige sectie aan autonavigatie systemen om je helpen kiezen.