Welkom bij My Routeplanner, uw eenvoudige routeplanner met Google Maps. Lees meer...

Probeer My Routeplanner

Bestemmingen in Buurlanden steden dankzij My Routeplanner

MAASTRICHT - NEDERLAND

Maastricht is misschien wel de oudste stad van Nederland gelegen aan een paar kilometers van Belgie. Je kan er lekker wandelen en een heleboel culturele attracties ontdekken.

LILLE of RIJSEL - FRANKRIJK

Lille (Rijsel in het Nederlands) is de grootste stad in de regio Nord-Pas-de-Calais. Lille en zijn omgeving behoren tot de historische regio van het romaanse Vlaanderen, het voormalige graafschap Vlaanderen. Het is prachtig om een verfranste Vlaamse stad te ontdekken. Je kan al wandelend uren besteden in de straten van Rijsel.

Heb je My Routeplanner nuttig gevonden?

Deel My Routeplanner met je vrienden op Facebook.

Het is tijd om uw auto te vervangen door car-sharing, korte termijn verhuur en zelfrijdende auto's ....

Moe van een auto te moeten kopen, onderhouden, verzekeren en wat nog met uw auto? Het antwoord is hier: Moet ik mijn auto vervangen met car-sharing, verhuur en zelfrijdende auto's?

Of ontdek andere bladzijden op My Routeplanner.

My Routeplanner.be Belgiƫ biedt u een duidelijke online wegbeschrijving applicatie. Bovendien zal je op myrouteplanner.be ook lokaal nieuws, verkeersinformatie, en bestemmingsadvies vinden. Herontdek met ons Vlaanderen, Wallonie, onze buurlanden en een heleboel minder bekende plekken. Gebruik dan onze routeplanner om jouw routebeschrijving te berekenen. En als je liever met een autonavigatie of GPS systeem zou willen reizen? Geen probleem, MY ROUTEPLANNER besteed een volledige sectie aan autonavigatie systemen om je helpen kiezen.