Welkom bij My Routeplanner, uw eenvoudige routeplanner met Google Maps. Lees meer...

Probeer My Routeplanner

Bestemmingen in Vlaanderen dankzij My Routeplanner

HOEGAERDEN

Hoegaarden is een mooie bestemming in de provincie Vlaams-Brabant die geschiedenis combineert met natuur en prachtige landschappen. Een groot deel van de oppervlakte is nog steeds agrarisch gebied. De gemeente is bekend om haar brouwerij, de brouwerij Hoegaarden, die nu onderdeel is van InBev.

KEMPEN

De (Antwerpse) Kempen is een streek die waterrijke gebieden, parelwitte zandpartijen, uitgestrekte bossen en verfrissend groen aanbiedt. U kan er eindeloos fietsplezier vinden. Verder kan u ook in Lier, Turnhout, Geel of Herentals stoppen voor een hapje te eten, of abdijen te bezoeken. Het is zonder twijfel een streek waar natuur, landschap en recreatie hand in hand gaan.

Om een routebeschrijving te verkrijgen, plan uw route via onze routeplanner.

Heb je My Routeplanner nuttig gevonden?

Deel My Routeplanner met je vrienden op Facebook.

Het is tijd om uw auto te vervangen door car-sharing, korte termijn verhuur en zelfrijdende auto's ....

Moe van een auto te moeten kopen, onderhouden, verzekeren en wat nog met uw auto? Het antwoord is hier: Moet ik mijn auto vervangen met car-sharing, verhuur en zelfrijdende auto's?

Of ontdek andere bladzijden op My Routeplanner.

My Routeplanner.be Belgiƫ biedt u een duidelijke online wegbeschrijving applicatie. Bovendien zal je op myrouteplanner.be ook lokaal nieuws, verkeersinformatie, en bestemmingsadvies vinden. Herontdek met ons Vlaanderen, Wallonie, onze buurlanden en een heleboel minder bekende plekken. Gebruik dan onze routeplanner om jouw routebeschrijving te berekenen. En als je liever met een autonavigatie of GPS systeem zou willen reizen? Geen probleem, MY ROUTEPLANNER besteed een volledige sectie aan autonavigatie systemen om je helpen kiezen.