Welkom bij My Routeplanner, uw eenvoudige routeplanner met Google Maps. Lees meer...

Probeer My Routeplanner

Bestemmingen in Wallonia dankzij My Routeplanner

BOTRANGE - ROBERTVILLE

Gelegen in het hart van de Hoge Venen, het hoogtepunt van Belgie, is Botrange Natuur Centrum de plaats voor wie meer wil weten over het grootste natuurreservaat in Belgie. We raden deze bestemming aan om zijn uitzonderlijke landschap.

SAINT-HUBERT

De Saint-Hubert regio is gewoon fantastisch. Het is een uitstekende mix tussen wilde en weelderige landschappen. U kunt wandelen in de talrijke bossen van deze streek. De ruimtes zijn zo groot dat men zelf de indruk krijgt niet meer in Belgie te zijn. Saint-Hubert staat ongetwijfeld synoniem met natuurliefhebbers, sport, gastronomie, geschiedenis, tradities en ontspanning.

CHIMAY

Chimay is een van deze middeleeuwse, onbekende en onopvallende bestemmingen in het hart van Wallonie. U kunt eerst de oude stad bezoeken. Dan kunt u van een prive-rondleiding in het kasteel door de prinses Christine in persoon genieten. Een wandelingen aan het nabijgelegen Lac de Virelles is ook een aanrader. Ten slotte kunt u ook een bezoek brengen aan de Abdij van Chimay (Abdij van Scourmont) en van de beroemde regionale trappist en kaas genieten.

REDU

Redu, een klein dorpje in Wallonie, heeft ook als bijnaam 'het dorp van het boek'. Hier vindt u zo'n veertig winkels, vooral boekenwinkels. Als u wilt lezen, kunt u niet minder dan twee kilometer aan boekenplanken vinden in de verschillende boekwinkels van het dorp. U vindt er een groot aantal boeken over diverse onderwerpen.

Heb je My Routeplanner nuttig gevonden?

Deel My Routeplanner met je vrienden op Facebook.

Het is tijd om uw auto te vervangen door car-sharing, korte termijn verhuur en zelfrijdende auto's ....

Moe van een auto te moeten kopen, onderhouden, verzekeren en wat nog met uw auto? Het antwoord is hier: Moet ik mijn auto vervangen met car-sharing, verhuur en zelfrijdende auto's?

Of ontdek andere bladzijden op My Routeplanner.

My Routeplanner.be Belgiƫ biedt u een duidelijke online wegbeschrijving applicatie. Bovendien zal je op myrouteplanner.be ook lokaal nieuws, verkeersinformatie, en bestemmingsadvies vinden. Herontdek met ons Vlaanderen, Wallonie, onze buurlanden en een heleboel minder bekende plekken. Gebruik dan onze routeplanner om jouw routebeschrijving te berekenen. En als je liever met een autonavigatie of GPS systeem zou willen reizen? Geen probleem, MY ROUTEPLANNER besteed een volledige sectie aan autonavigatie systemen om je helpen kiezen.