Welkom bij My Routeplanner, uw eenvoudige routeplanner met Google Maps. Lees meer...

Probeer My Routeplanner

Maps en routeplanners - My Routeplanner - Envoudige routeplanner en maps

My Routeplanner.be Belgie is onze eenvoudig te gebruiken routeplanner met routebeschrijving, verkeersinfo, wegbeschrijving en veel meer, speciaal gebouwd voor Belgische autorijders.

Probeer My Routeplanner.be Belgiƫ


Mappy routeplanner

Mappy is de Franse referentie voor routeplanning. Jammer genoeg is de interface niet heel gebruikbaar. Op hun website kunt u ook hotels booken en het weer voor uw trip checken.
Mappy routeplanner

Michelin routeplanner

Michelin is de andere Franse referentie voor routeplanning. Jammer genoeg lijken hun kaarten aan kaarten van de jaren ‘80. Wat wel leuk is, is dat ze een speciale routeplanner voor brommers hebben. Op hun website vind u ook een toerisme magazine, een gastro-magazine en ook een motoring magazine. Tof hein!
Michelin routeplanner

Routenet routeplanner

Routenet is de Nederlandse referentie voor routeplanning. Op hun website vind u zelfs verkeersinformatie binnen de routeplanner (ook voor Belgie!), een simulator om de kosten van uw reis te berekenen, hotel booking en leuke widgets.
Routenet routeplanner

VAB routeplanner

VAB is de tweede grootste belgische auto vereniging. Hun website is minder mooi dan de anderen maar u kunt wel uw route plannen met De Lijn bussen.
VAB routeplanner

Tom Tom routeplanner

TomTom kent uw natuurlijk van de GPSsen. Hun routeplanner is echt mooi met in-kaart verkeersinformatie en een full-screen kaart.
Tom Tom routeplanner

Heb je My Routeplanner nuttig gevonden?

Deel My Routeplanner met je vrienden op Facebook.

Het is tijd om uw auto te vervangen door car-sharing, korte termijn verhuur en zelfrijdende auto's ....

Moe van een auto te moeten kopen, onderhouden, verzekeren en wat nog met uw auto? Het antwoord is hier: Moet ik mijn auto vervangen met car-sharing, verhuur en zelfrijdende auto's?

Of ontdek andere bladzijden op My Routeplanner.

My Routeplanner.be Belgiƫ biedt u een duidelijke online wegbeschrijving applicatie. Bovendien zal je op myrouteplanner.be ook lokaal nieuws, verkeersinformatie, en bestemmingsadvies vinden. Herontdek met ons Vlaanderen, Wallonie, onze buurlanden en een heleboel minder bekende plekken. Gebruik dan onze routeplanner om jouw routebeschrijving te berekenen. En als je liever met een autonavigatie of GPS systeem zou willen reizen? Geen probleem, MY ROUTEPLANNER besteed een volledige sectie aan autonavigatie systemen om je helpen kiezen.