Welkom bij My Routeplanner, uw eenvoudige routeplanner met Google Maps. Lees meer...

Probeer My Routeplanner

Onderzoek & Enquetes over houw favoriete bestemmingen dankzij My Routeplanner

Om ervoor te zorgen dat de Bestemmingen sectie van ons website zo interessant en doelgericht mogelijk is, zouden we u willen vragen om deel te nemen aan dit onderzoek. Het zal ons helpen om uw behoeften beter te begrijpen en in functie hiervan deze site verder te ontwikkelen.

Wat zijn jullie favoriete bestemmingen in Vlaanderen, Wallonie of in het buitenland? Ga je vaak shoppen in Antwerpen, Gent of Kortrijk? Heb je liever culturele ontspanning in Brussel, Leuven of Brugge? Of ga je op vakantie in Oostende, Blankenberge of Hasselt?

Heb je My Routeplanner nuttig gevonden?

Deel My Routeplanner met je vrienden op Facebook.

Het is tijd om uw auto te vervangen door car-sharing, korte termijn verhuur en zelfrijdende auto's ....

Moe van een auto te moeten kopen, onderhouden, verzekeren en wat nog met uw auto? Het antwoord is hier: Moet ik mijn auto vervangen met car-sharing, verhuur en zelfrijdende auto's?

Of ontdek andere bladzijden op My Routeplanner.

My Routeplanner.be Belgiƫ biedt u een duidelijke online wegbeschrijving applicatie. Bovendien zal je op myrouteplanner.be ook lokaal nieuws, verkeersinformatie, en bestemmingsadvies vinden. Herontdek met ons Vlaanderen, Wallonie, onze buurlanden en een heleboel minder bekende plekken. Gebruik dan onze routeplanner om jouw routebeschrijving te berekenen. En als je liever met een autonavigatie of GPS systeem zou willen reizen? Geen probleem, MY ROUTEPLANNER besteed een volledige sectie aan autonavigatie systemen om je helpen kiezen.