Welkom bij My Routeplanner, uw eenvoudige routeplanner met Google Maps. Lees meer...

Probeer My Routeplanner

Over My Routeplanner - Eenvoudige routeplanner en maps

My Routeplanner.be Belgie is een eenvoudig te gebruiken routeplanner met routebeschrijving, verkeersinfo, lokaal nieuws, voorgestelde bestemmingen, wegbeschrijving en veel meer voor Belgische autorijders.
Om onze allerlaatste nieuws te lezen, bezoek onze BLOG waar we alles rond MY ROUTEPLANNER, routeplanners en autonavigatie bespreken.

Contact

Wij zouden graag uw feedback willen krijgen. MY ROUTEPLANNER is onze eerste website en we kijken ernaar uit om het te ontwikkelen op basis van al uw opmerkingen.

Heb je My Routeplanner nuttig gevonden?

Deel My Routeplanner met je vrienden op Facebook.

Het is tijd om uw auto te vervangen door car-sharing, korte termijn verhuur en zelfrijdende auto's ....

Moe van een auto te moeten kopen, onderhouden, verzekeren en wat nog met uw auto? Het antwoord is hier: Moet ik mijn auto vervangen met car-sharing, verhuur en zelfrijdende auto's?

Of ontdek andere bladzijden op My Routeplanner.

My Routeplanner.be Belgiƫ biedt u een duidelijke online wegbeschrijving applicatie. Bovendien zal je op myrouteplanner.be ook lokaal nieuws, verkeersinformatie, en bestemmingsadvies vinden. Herontdek met ons Vlaanderen, Wallonie, onze buurlanden en een heleboel minder bekende plekken. Gebruik dan onze routeplanner om jouw routebeschrijving te berekenen. En als je liever met een autonavigatie of GPS systeem zou willen reizen? Geen probleem, MY ROUTEPLANNER besteed een volledige sectie aan autonavigatie systemen om je helpen kiezen.